Редовно отчетно събрание на БФАС

За темите, които са общи за две или повече от горните категории

Редовно отчетно събрание на БФАС

Мнениеот urbandriftteam » Чет Фев 17, 2011 12:33

Отчетното събрание на БФАС за 2010г. ще се проведе на 25.02.2011 г. от 11 ч. в зала „София „ при БЧК при сл. дневен ред:
1.Отчет за дейността на БФАС за 2010 г.
2.Приемане на проекто - бюджет на БФАС за 2011 г.
Публикуван е и отчета, ето линк:

http://www.bfas-bg.org/shownews_116.html

:idea:
urbandriftteam
 
Мнения: 9
Регистриран на: Нед Яну 16, 2011 15:45
Име: Мартин Марков

Re: Редовно отчетно събрание на БФАС

Мнениеот urbandriftteam » Пон Фев 28, 2011 15:43

Седмицата преди отчетното събрание на адреса на клуба се получи едно писмо с проект до Министерството на Физическото Възпитание и Спорта. Очевидно същият е подаден от БФАС. В началото честно казано не го приехме на сериозно, тъй като и в този форум имаше нещо подобно пуснато преди време, но същото не бе коментирано от официален източник. Респективно, до този момент това не ни засягаше. Неприятното за нас бе, да установим, че ни присъстваме в този проект и сме назначени на граждански договор. За съжаление обаче никой не е потърсил нашето мнение или съгласие от БФАС и не ни е информирал за проекта или ни е попитал затова дали може да използва нашите данни и особено затова че ги е използвал неправомерно и то преди министерството. На много от колегите, които са получили това писмо, не само че е злоупотребено с личните им данни, но същите са неверни - не съвпадат години, трудов стаж и образование. Ние питаме защо федерацията, в която членуваме, не ни информира в подобни проекти и "участието ни" в тях. Взети ли са средства по този проект и ако да, то защо не сме информирани? Защо хората в него, на базата на които се кандидатства, въобще не знаят за това нещо? Всичко това противоречи на устава на БФАС, който е приет от общото събрание, тоест нас самите - всички АСК. Защо ръководството продължава да крие информация от своите членова, след като член 10 точка 3 от устава на БФАС гласи "Всеки член на БФАС има право да бъде информиран за дейността на БФАС."?
Ето го и въпросното писмо(като цъкнете на снимките, те ще се уголемят):

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
urbandriftteam
 
Мнения: 9
Регистриран на: Нед Яну 16, 2011 15:45
Име: Мартин Марков

Re: Редовно отчетно събрание на БФАС

Мнениеот urbandriftteam » Пон Фев 28, 2011 15:49

На отчетното събрание на БФАС на 25.02.2011г. от колегата Иван Маринов, председател на АСК "4х4 София", бе повдигнат този въпрос. Оказва се, че този проект е истина. Ние питаме може ли толкова некоректно да се постъпва от страна на ръководството и да се пише недостоверна информация с ясно съзнание, за което ако не беше повдигнат този въпрос нямаше и да знаем? А колко ли още такива проекти, в които пише личните ни данни, без да знаем, има? Ето го и въпросът и отговорът:
БФАС Отчетно Събрание 25.02.2011 - Иван Маринов
БФАС Отчетно Събрание 25.02.2011 - Отговорът
urbandriftteam
 
Мнения: 9
Регистриран на: Нед Яну 16, 2011 15:45
Име: Мартин Марков

Re: Редовно отчетно събрание на БФАС

Мнениеот Ferjancz » Пон Фев 28, 2011 16:25

Славейков: " ..министерството на спорта.. физическото ала бала..." "и ние просто взехме данните и туй то.."

"И туй то" , ай сиктир бе драги зрители! То бива да си..... не, не, нямам думи!!!! На слеския мегдан може и така да си говорят , ама на "общо събрание" :shock:

Г-н Председателя, след като е толкова добре запознат с процедурата на отпускането на въпросните петдесет и няколко хиляди лева, означава ли това, че вече са взимани такива пари и ако да къде са ???? Ама работата е сериозна бееее :mrgreen: :mrgreen: Ми след като е толкова сложно и трябва да се пишат толкова "бумаги", и им е трудно , еми да не се занимават, да кажат на Министерството, че сме цъфнали и вързали от-до и да не си създават повече главоболия, че съм ги умислил :mrgreen: Както се казва - "мътна и кървава" и край не се вижда :mrgreen:

И туй то!!! :mrgreen: :mrgreen:
3, 2, 1 старт - D4+, 120, L3заL3+ рано, D6 скача, 100, D3 неравности, 150 локви.....................мдаааааа, гаси!


Изображение
Аватар
Ferjancz
Администратор
 
Мнения: 1584
Регистриран на: Вто Май 10, 2005 14:47
Местоположение: София, Троян
Име: Павлин Калчев

Re: Редовно отчетно събрание на БФАС

Мнениеот Ogi_sh » Пон Фев 28, 2011 17:36

Много Нагли.... Аз сега Чувам че Имаме Национален отбор , камоли че е подсигорен с консумативи и ходят на лагер. Автомоболите частни ли са или собственост на Ф.
Последна промяна Ogi_sh на Вто Мар 01, 2011 09:04, променена общо 1 път
Аватар
Ogi_sh
 
Мнения: 530
Регистриран на: Пет Юни 10, 2005 21:40
Местоположение: Шумен
Име: Огнян Христов

Re: Редовно отчетно събрание на БФАС

Мнениеот Сашо Христов » Пон Фев 28, 2011 22:47

Ogi_sh написа:Много Нагли.... Аз сега Чувам е Имаме Национален отбор , камоли е е подсигорен с консумативи и ходят на лагер. Автомоболите асни ли са или собственост на Ф

Порозирам че за купуването на една от водещите бегачки в България има доста сериозно финансово рамо от ф :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:
А за национален отбор..............................просто нямам думи-ебахти и НАГЛЕЦИТЕ :shock: :shock: :shock: :shock:
Сашо Христов
 
Мнения: 53
Регистриран на: Сря Апр 19, 2006 22:44
Местоположение: София
Име: Сашо Христов

Re: Редовно отчетно събрание на БФАС

Мнениеот urbandriftteam » Вто Мар 01, 2011 12:54

Сашо както знаеш отдавна се тормозя с тази федерация, очевидно има доста неща обаче за които никой дори не е подозирал че съществуват.Много е нагло от страна на ръководството да пише че има национален отбор а такъв да няма.Да пишат че има треньори на граждански договор а те да не знаят това.По неприятното е че има членове на УС които също не знаят за подобни проекти, това вече говори за еднолични решения и действия на председателя и г-н Славейков на събранието само те и служителката Антоанета Маркова знаеха за този проект :?: А очевидно това е била практика до този момент всичко да става във тесен кръг и нкой да не е информиран ЗАЩО :idea: та нали ние правиме тези статистики към МФВС ако ни няма нас със средствата които даваме да участваме по състезания няма да има и отчети, проекти и т.н.Очевидно обаче това до нас не стига.На предходното събрание председателя обеща пред всички че ще се смени титуляра носител на ФИА лиценза тъй като до този момент това е СБА.За една година обаче дори не е входирано писмо за да се заяви тази промяна във ФИА.След като Ники Златков на това събрание стана и попита работи ли се по този въпрос първите думи на управляващия бяха толкова ли е важно това, после отговори, че трябвало време, когато и други от клубовете се включиха към дебата каза, е добре до една седмица ще направиме постъпки за промяна.Тук трябва да се попита защо толкова се отклонява въпросът и ревностно се защитава лиценза да остане в СБА? Очевидно управленците ни си мислят че това е ком партията им и квото кажат това ще стане да ама не БФАС има 86клуба които имат право на глас, правода знаят защо се спекулира със данните им, защо се управлява еднолично и всичко се крие, както и защо клубовете се делят на наши и ваши? :shock:
Ето и линк към писмото до БФАС в което се пита защо последниете управителни съвети се правят в частен комплекс, а не във офиса на БФАС за който във финансовия отчет се отчитат разходи?

http://www.adas.bg/wp-content/uploads/2011/02/%D0%B0%D0%B4%D0%B0%D1%812.jpg
urbandriftteam
 
Мнения: 9
Регистриран на: Нед Яну 16, 2011 15:45
Име: Мартин Марков

Re: Редовно отчетно събрание на БФАС

Мнениеот Сашо Христов » Сря Мар 02, 2011 23:12

Марто,честно да си кажа шокиран съм-щом хората от управителния съвет които управляват БФАС не знаят какво става вътре,явно работата е мноооооооооооооооого зле вече :shock: :shock: :shock: :shock:
Сашо Христов
 
Мнения: 53
Регистриран на: Сря Апр 19, 2006 22:44
Местоположение: София
Име: Сашо Христов

Re: Редовно отчетно събрание на БФАС

Мнениеот urbandriftteam » Чет Мар 03, 2011 20:30

Ми ти занеш, че отдавна нещата потъват преди няколко месеца Иван Шопов каза на председателя че спорта е в колапс а председателя отговори че неможе щом има световен шампионат спорта да е в колапс даже се и засегна.Пародията е пълна но това е както виждаш никой от останалите четящи колеги не коментира явно повечето са свикнали да ги мачкат?В крайна сметка ние правиме спорта щом си плащаме всичко сами незнам защо във съзнанието на нашите колеги е наслоен страх че ако си отворят устата и кажат истината, ще ги прецакат и няма да се състезават.Това е невъзможно просто трябвада изберат или да са роби и да се примирят че на техен гръб някои пируват или просто е крайно време да се спре тази ком дружина.Аз лично за себе си и клуба съм решил да не мълча.Федерацията с нищо не ми е помогнала нито пък е създала нормални условия да се състезавам само плащаш такси спазваш правилата а накрая като спечелиш някое състезание и купа за 27лв. нямат да ти дадат да ти уважат труда и участието в същото време във федерацията постъпват доклади от наблюдатели в които пише че церемонията по награждаване била отлична??? :P Смех.Тук обаче колегите забравят че имат и права просто трябва да четат внимателно устав, кодекс, наредби и специални правилници и да си ги търсят.В противен случай ставаш като домашен любимец когато на господаря му е кеф ще те гали, ако не е благоразположен ще седиш в ъгъла.
urbandriftteam
 
Мнения: 9
Регистриран на: Нед Яну 16, 2011 15:45
Име: Мартин Марков


Назад към Български шампионати

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта

cron